Are you on the right Trionic site? Unfortunately we cannot deliver to United States from this site. Would you instead like to visit: us Trionic USA

Veloped & Walker — Gemaakt om te wandelen

Wij bieden u producten die de gezondheid, geestelijk welzijn, het genieten van het buitenleven en de mogelijkheden om nieuwe ervaringen en verrichtingen te ervaren. Wij willen dat u profiteert van de beste productervaring in de markt in ons veld; de ultieme steun in stedelijke- en buitengebieden. Welkom bij Trionic!

Het alternatief voor de rollator
De nieuwe Premium rollators

Uw mobiliteit is alles voor ons

Wij geloven in kwaliteit, goede engineering en een goed doordacht ontwerp. We zijn voortdurend gericht op innoveren en het maken van producten waarmee u dingen kunt uitvoeren en actief kunt zijn, zonder afbreuk te doen aan de werkelijke behoefte aan ondersteuning. Al onze klanten gaan ons aan het hart en wij omarmen uw samenwerking, feedback en gedachten omdat deze onze visie sterker maken; de beste loophulpmiddelen ter wereld maken.

Wij gebruiken cookies om onze service te kunnen verlenen. Door onze service te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.