We believe we have an online store closer to you. Would you instead like to visit: us Trionic USA

Veloped & Walker — Gemaakt om te wandelen

Welkom bij Trionic - uw leverancier van kwalitatief hoogwaardige en unieke mobiliteitshulpmiddelen.

Onze Zweedse rollators en wandelhulpmiddelen bevorderen uw mobiliteit, uw gezondheid en uw genot van het buitenleven. Bij Trionic vindt u rollators en wandelhulpmiddelen met wielen die voorzien zijn van luchtbanden, schijfremmen en gepatenteerde oplossingen zoals het Trionic klimwiel en de Trionic Syncro stuurinrichting.


Wij bieden:

  • De Veloped is in feite de enige echte off-road wandelaar op de markt en het is uw moderne alternatief voor een rollator.
  • De Walker is de nieuwe premium-klasse onder rollators en biedt u een geweldige outdoor prestatie en een zeer hoog comfortniveau.

Wij willen dat u geniet van de beste productervaring mogelijk; de mobiele ultieme steun in stedelijke en buitengebieden.

Uw mobiliteit is alles voor ons

We believe in quality, good engineering and well thought out design. We are constantly focusing on innovating and making mobility aids that you can perform and be active with, without compromising the actual need for support. We hold all our customers dear and we embrace your collaboration, feedback and thoughts.

Onze visie: Om u de beste wandelhulpmiddelen ter wereld te bieden.

  • Onverschrokken door de modder, regen... en groepen jongeren, deze grijze Glastonbury fan loopt rond tussen optredens alsof het 1972 is.
Wij gebruiken cookies om onze service te kunnen verlenen. Door onze service te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Kundservice