We believe we have an online store closer to you. Would you instead like to visit: us Trionic USA

10 jaar garantie *

Trionic garandeert alle originele onderdelen op de Veloped en de Walker voor een periode van tien jaar vanaf de datum van aankoop, met uitzondering van delen die onderworpen aan normale slijtage zijn; banden, binnenbanden, remblokken, remkabels, remkabel behuizingen, grepen en textiel delen.

De bovenstaande garantie is beperkt tot reparatie of vervanging van een defecte frame of defecte onderdeel en is de enige remedie die de garantie dekt. Vorderingen uit hoofde van deze garantie moeten vergezeld gaan van een foto van het defecte onderdeel, een beschrijving van het defect, het serienummer van de Veloped of Walker en een kopie van de oorspronkelijke aankoopbewijs. De garantie dekt enkel Velopeds/Walkers die rechtstreeks bij Trionic, of via een geautoriseerde dealer Trionic, zijn gekocht.

De garantie dekt geen normale slijtage, oneigenlijk assemblage of follow-up onderhoud, installatie van onderdelen of accessoires die niet oorspronkelijk voorgenomen of verenigbaar zijn met de Veloped/Walker zoals verkocht, schade of storing als gevolg van ongeval, misbruik of verwaarlozing, of wijziging aan het frame of de componenten.

Wanneer de vervanging van een defecte onderdeel een ervaren monteur vereist , of een persoon die door Trionic gemachtigd is voor het uitvoeren van reparaties, dan zal Trionic contact opnemen met een fietsenmaker of een mobiliteitswinkel in de nabijheid van het huisadres van de klant om het onderdeel/component vervangen. De reparatiekosten zullen door Trionic worden voldaan.

Wij gebruiken cookies om onze service te kunnen verlenen. Door onze service te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Kundservice