We believe we have an online store closer to you. Would you instead like to visit: us Trionic USA

2017/2018 Trionic productnieuws

Trionic heeft voor 2017/2018 een enorme prestatie geleverd in het ontwikkelen van spiksplinter nieuwe Veloped modellen en nieuwe versies van de Walker 12er & 14er.

Nieuw Veloped frame

Nieuw Veloped frame

Trionic heeft een volledig nieuw Veloped frame ontwikkeld. Het frame is gelast van uniek hydro gevormd 6061 aluminium buizen die u jarenlang intens gebruik garanderen.

Een hydrovorm wordt bereikt door het plaatsen van een voorgevormde buis in een mal, gevolgd door de onder hoge druk plaatsing van de binnenste buis met behulp van een mengsel van water en olie. Hydrovorming maakt het mogelijk dat doorsnede van de buis verandert langs de lengte van de buis en dat een optimale kracht-gewichtsverhouding wordt bereikt.

Het nieuwe Veloped frame heeft een dubbele laag zilver-metallic poedercoating en een geweldige set stickers die het een geweldige fiets-achtige indruk geven.


Nieuwe banden van Trionic.

Nieuwe banden - Trionic Primera en Trionic X-Country

In nauwe samenwerking met een hoge kwaliteit en goed gereputeerde fietsbandenfabrikant heeft Trionic nu speciaal banden ontworpen voor de Velopeds en de Walkers.

Trionic Primera banden

De Walker 12er en 14er zijn nu uitgerust met de nieuwe Trionic Primera-band. De Primera band heeft een geraamte dat gemaakt is van hoge-kwaliteit weving met 60 dunne draden per vierkante inch (60 TPI) dat de band lichter en comfortabeler maakt en lekke banden voorkomt.

Het luchtcompartiment van de band werkt as a natuurlijke vering. Het glad loopvlak is geschikt voor asfalt, keien en harde oppervlakken. De Primera heeft een T-beschermingsband tegen gaatjes, ”huidwanden” en reflecterende logo‘s voor een verhoogde veiligheid.

Trionic X-country band

Alle Veloped modellen zijn nu voorzien van de gloednieuwe Trionic X-Country band. Het onderscheidbare en mountainbike-achtige profiel van de X-Country is geschikt voor off-road gebruik, gravel, sneeuw en tevens asfalt en keien.

Dankzij het flexibele karkas, gemaakt van een 60 TPI weving, biedt de X-Country een goede vering, is het licht qua gewicht en biedt het een goede sterkte. Net als de Primera heeft de X-Country een T-beschermingsband tegen gaatjes, ”Huidwanden” en reflecterende logo‘s voor een verhoogde veiligheid.


Roestvrijstaal.

Trionic Flex

Een conventionele 4 wielsrollator raakt in de problemen op ongelijke grond, wanneer een van de vier wielen het contact met het oppervlak verliest.

Trionic heeft een nieuwe technische oplossing genoemd "Flex" ontwikkeld, waarbij vier veren tussen de twee helften van het Walker frame en het X-vormige opvouwbare kruis zijn geïntegreerd. De nieuwe Trionic Flex functie geeft de Walker 12er & 14er een beetje extra draai-flexibiliteit zodat het op alle 4 wielen blijft staan.


Roestvrijstaal.

100% roestvrij staal

Omdat de Velopeds en Walkers ware outdoor producten zijn, gebruikt Trionic sinds vele jaren schroeven, moeren, sluitringen, as-schachten en kleine onderdelen die gemaakt zijn van roestvrij staal. Voor 2017 heeft de Walker ook roestvrijstale wielllagers en snelontkoppelingsassen.

Stefan Kindberg, de Trionic productontwikkelaar, legt uit:
-"Één enkele kogellagers vervaardigd uit RVS kost € 10,00 inkoop en omdat de Veloped in totaal van 13 kogellagers bevat, lopen de kosten nogal op. Maar omdat onze Velopeds en Walkers inderdaad ware outdoor machines zijn, hebben we besloten kosten noch moeite te sparen om zo de hoogste product-kwaliteit te bieden die verkrijgbaar is op de markt."


Roestvrijstaal.

2018 modellen van de Veloped

Alle 2018 modellen van de Veloped bieden u de volgende verbeteringen:

•    Nieuw frame gemaakt van hydro-geformeerde en afgesloten 6061-T6 aluminium buizen.
•    Nieuwe Trionic X-Country lichtgewicht banden met bescherming tegen lekke banden, 60 TPI karkas, huidwanden en reflecterende logo‘s.
• Nieuwe CST binnenband die de bandenspanning langer vasthoudt.
• In totaal 13 kogellagers vervaardigd uit roestvrij staal.
• Drukknop snelontkoppelingsassen gemaakt van 100% roestvrij staal (3).
• Nieuw klimwielophanging gemaakt van hoogwaardige 6061-T6 geëxtrudeerd aluminium onderdelen.


Roestvrijstaal.

2018' Walker 12er & 14er modellen

De 2018 modellen van de Walker 12er & 14er bieden u de volgende verbeteringen:

• Verlaagd gewicht: Walker 12er - 0,5 kg / Walker 14er - 0,8 kg
•    Nieuwe Trionic Primera lichtgewicht banden met bescherming tegen lekke banden, 60 TPI karkas, huidwanden en reflecterende logo‘s.
• Nieuwe CST binnenband die de bandenspanning langer vasthoudt.
• In totaal 8 kogellagers vervaardigd uit roestvrij staal.
• Drukknop snelontkoppelingsassen voor de achterwielen gemaakt van 100% roestvrij staal (3).
• Nieuw voorwiel snelontkoppelingspennen die eenvoudiger te bedienen zijn.


Wij gebruiken cookies om onze service te kunnen verlenen. Door onze service te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Kundservice