We believe we have an online store closer to you. Would you instead like to visit: us Trionic USA

4 vragen voor Johanne Pickens uit Schotland

 Joanne Pickens en haar paard Bobkat

Wat kun je ons vertellen over jezelf?

Ik ben Johanne, een 38-jarige Para-ruiter. Ik heb mobiliteitsproblemen omdat ik zenuwschade heb opgelopen aan mijn benen na een grote operatie aan mijn ruggengraat. Desondanks ben ik nog steeds een erg actief persoon. Ik zorg voor mijn paarden, rijd erop en laat mijn 2 paarden tegen elkaar racen. Daarnaast vind ik het leuk om naar de camping te gaan en berg te beklimmen met mijn partner en onze hond, Ness. Ik loop meestal met een stok en ik vind het vaak ongemakkelijk wanneer ik modderig, oneven terrein moet oversteken. Dus ging ik op zoek naar iets dat mijn leven wat makkelijker zou maken. Ik had iets nodig dat praktisch en makkelijk in gebruik is en dat de ruige, oneven grond van de Schotse bergen aan kan maar ook velden en stallen, etc. Toen vond ik de Trionic Veloped!

Waarom heb je gekozen voor de Veloped 14 Trekker?

 Joanne Pickens met tandwiel

Ik koos de Veloped 14 Trekker omdat die het meest past bij mijn behoeften en omdat de grote wielen het makkelijker maken om over moeilijk terrein te manoeuvreren. Het overtreft eigenlijk al mijn verwachtingen! Het is niet alleen makkelijk in gebruik, het heeft daarnaast een handig mandje, 2 afneembare zakken en het ziet er veel moderner uit dan de ouderwetse rollator! Mijn partner is er zo van onder de indruk, dat hij hem mee wil nemen wanneer hij weer gaat vissen! Het is zo veelzijdig!

Wat heb je kunnen doen dankzij je Veloped Trekker 14, dat je in eerste instantie niet gedacht had te kunnen doen?

De Veloped heeft nieuwe deuren voor me geopend. Ik heb het niet langer moeilijk wanneer ik buiten loop. Ik kan stoppen en rusten wanneer ik dat wil, door de stoel naar voren te zetten en de Veloped doet het draagwerk voor me, zodat ik dat niet hoef te doen! Ik kan het gebruiken om zware hooi-netten naar de schuur te verplaatsen en zelfs om zware zadels en voeremmers heen en weer te dragen. Het heeft mijn leven net dat ene beetje makkelijker gemaakt - ik had er eerder een moeten hebben!

Wat ben je nu van plan voor jezelf en je Veloped? Heb je iets speciaals gepland?

Ik doe mee aan de Schotse RDA competitie (Bond voor het Rijden voor gehandicapten) in oktober en mijn Veloped komt met me mee! Het betekent dat ik al mijn gereedschap dicht bij me heb. Dan hoef ik niet steeds naar de vrachtwagen heen en weer te lopen. Ik hoop me ook weer te kwalificeren voor het nationale RDA kampioenschap volgend jaar in Hartpury, omdat ik weet dat de Veloped daar onmisbaar is!


Wij gebruiken cookies om onze service te kunnen verlenen. Door onze service te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Kundservice