We believe we have an online store closer to you. Would you instead like to visit: us Trionic USA

Veel gestelde vragen

Dit is een kort overzicht van de meest gestelde vragen (We zullen voortdurend vragen toevoegen). Stuur ons een e-mail of bel ons wanneer u meer informatie of als u hulp nodig heeft.

1 Vliegen met een Rollator + maximale toegestane bagage

U kunt u Veloped/Walker op elke vlucht gratis meenemen omdat ze gezien worden als mobiliteitshulpmiddel

Wanneer u een Veloped of Walker mee wilt nemen op een vlucht dan dient u het volgende te doen:
Pak uw Veloped/Walker niet in maar loop er mee naar de in-check balie. Bij het inchecken; vertel het personeel dat u uw "rollator" mee wilt brengen naar de luchthaven (het belangrijk dat u zegt "rollator" of "mobiliteitshulpmiddel"). Ze zullen er een sticker op doen en u door de veiligheidscontrole brengen. Vlak voordat u aan boord van het vliegtuig gaat, zet u de Veloped/Walker langs de kant en het personeel zal het in het bagageruimte van het vliegtuig laden. Klap voordat u het aan de kant zet, eerst het frame dicht en doe de handgrepen naar beneden.
 
Wanneer u doet wat hierboven beschreven is, dan kunt u uw volledige toegestane bagage (20-25kg) aan boord brengen want de Veloped/Walker wordt beschouwd als een mobiliteitshulpmiddel en het gewicht wordt niet bij uw bagage meegerekend. Wanneer u het inpakt en incheckt dan wordt het gezien als bagage (ongeveer 15-17kg incl. karton/verpakking) waardoor u minder bagage mee aan boord mag nemen
Wij gebruiken cookies om onze service te kunnen verlenen. Door onze service te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Kundservice