Wij gebruiken cookies om onze service te kunnen verlenen. Door onze service te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookiess.
We believe we have an online store closer to you. Would you instead like to visit: us Trionic USA

Gratis retourneren verzendkosten *

Gratis retourzending voor EU bestellingen meer dan € 200*

Voor elke levering van een Veloped/Walker naar landen binnen de EU;

  • Wanneer u niet tevreden bent met de geleverde Veloped of Walker, dan heeft u gegarandeerd het recht om het binnen 14 dagen na de levering retour te zenden, zonder uit te hoeven leggen waarom u het retour stuurt.
  • De kosten van de retourzending van de Veloped/Walker zullen door Trionic Sverige AB voor rekening worden genomen, mits de geretourneerde goederen in dezelfde staat zijn als bij de aflevering, dat wil zeggen; nieuw en in de originele verpakking.
  • Bij een retourzending zal de Veloped/Walker door UPS bij u aan de deur worden opgehaald.
  • De gratis retournering is geldig voor alle landen die tot de EU behoren.

U bent ook verzekerd van een 14 dagen retourbeleid voor kleinere bestellingen van accessoires, onderdelen, enz, maar u bent dan zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.

Het verzoek om goederen terug te sturen en het aankoopbedrag terugbetaald te krijgen, kan gericht worden aan:

Trionic Sverige AB, Märstagatan 8, SE-75323 Uppsala, Zweden
E-mail: [email protected]
Telefoon: + 46-8-522 100 50

Gevolgen van een retourzending

Bij het terugsturen van een product zal enige partij verplicht zijn om enige prestatie ontvangen terug te geven en anderzijds te compenseren voor eventuele voordelen die niet ontvangen zijn (bijvoorbeeld gebruikersgemak). Wanneer u niet in staat bent geheel of gedeeltelijk, om de ontvangen goederen terug te sturen, of alleen in staat bent om de goederen in verslechterde toestand terug te sturen, dan bent u het verlies in waarde te vergoeden. Dit geldt niet indien de verslechterde staat van de goederen te wijten is aan testen, omdat dat mogelijk gedaan is in een retail shop. U kunt de verplichting tot schadevergoeding voor het verlies in waarde voorkomen door de goederen niet te gebruiken alsof ze uw eigendom zijn, en door af te zien van elke actie die afbreuk zou doen aan hun waarde.

Kleinere bestellingen/leveringen buiten de EU

Voor elke levering naar een land buiten de EU biedt Trionic geen teruggavebeleid, tenzij het geleverde product defect is of indien het geleverde product niet met het bestelde product overeen komt.