We believe we have an online store closer to you. Would you instead like to visit: us Trionic USA

Patent — Trionic Syncro besturing

De Trionic Walker rollator is voorzien van een gesynchroniseerde sturing (in afwachting van patent) die het probleem van klapperende wielen en scheve draai-wielen oplost.

Klapperende & scheve wielen

Klapperende en scheve zwenkwielen worden vaak door rollator gebruikers als probleempunt genoemd. Bij het lopen met een 4-wiellige rollator over ongelijke grond zal een van de zwenkwielen vroeg of laat het contact met de grond verliezen, gaan klapperen en contact met de grond maken terwijl het scheef staat. De rollator maakt daardoor vaak een abrupte stop en er bestaat een grote kans dat de gebruiker struikelt of zelfs omvalt.


De ware machine voor elk terrein.

Trionic Syncro

De Trionic Walker rollator is voorzien van een gesynchroniseerde sturing (in afwachting van patent) die het probleem van klapperende wielen en scheve draai-wielen oplost.

Door de zwenkwielen met elkaar te verbinden door middel van een katrol/v-snaar, sturen de twee wielen gelijktijdig.

Wanneer één zwenkwiel plotseling het contact met de grond verliest, zal het andere wiel nog steeds in de door u gewenste looprichting geplaatst blijven.

Een extra centrale katrol garandeert dat u zult genieten van dezelfde soort besturing die ze op uw auto aanbieden, genaamd de "Ackermann stuurinrichtingsgeometrie". Wanneer u stuurt dan moet het binnenste wiel in een iets scherpere hoek sturen dan het buitenste wiel.

Dankzij het slimme ontwerp wordt de functie van het Trionic Syncro stuurwiel niet beïnvloed bij het opklappen en uitklappen van de rollator.Video

Bekijk deze video om te zien hoe de Syncro stuurinrichting werkt!Video

Deze video toont hoe kalm en rustig de Trionic Walker rolt op keien in vergelijking met de harde en ongemakkelijk rit van een conventionele rollator!

Wij gebruiken cookies om onze service te kunnen verlenen. Door onze service te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Kundservice