Wij gebruiken cookies om onze service te kunnen verlenen. Door onze service te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookiess.
We believe we have an online store closer to you. Would you instead like to visit: us Trionic USA

Productbeoordelingen

Bekijk wat echte rollatorklanten gezegd hebben over hun aankopen en winkelervaring bij Trionic. We doen ons best om iedere klant tevreden te stellen!

 • Peter Hedley. De grootste fan uit het Verenigd Koninkrijk.

  Ik ben al jaren een fan van de Trionic Veloped. Toen ik jong was heb ik teveel voetbal en squash gespeeld en nu heb ik mijn knieën en rechterheup moeten laten vervangen. De Veloped heeft me zeer goede bewegingsvrijheid gegeven door te helpen meer van mijn lichaamsgewicht over te brengen naar mijn bovenlichaam en weg te houden bij mijn beschadigde heupen en knieën. We zijn samen naar de V.S., Barbados, Rusland, en langs het Middellandse-Zeegebied geweest en hebben onze voeten en de wielen in het water van de Atlantische Oceaan, de Oostzee en de Med gezet. Ik heb waarschijnlijk een dozijn toestellen verkocht en de mijne aan vele mensen getoond.

 • Trionic Veloped is een uitstekend wandelhulpmiddel

  Trionic Veloped werkt goed wanneer u wandelt over de trottoirs, wanneer deze besneeuwde, droog of nat zijn. Het is ook een zeer goede wandelhulpmiddel voor in het bos wanneer u over de paden of moeilijker terrein wandelt. Wanneer u besluit de Trionic Veloped te kopen dan zult u daar geen spijt van krijgen :)

 • Trionic betekent voor mij vrijheid.

  Als een enthousiaste wandelaar die er ook van houdt om met mijn hond door bossen en weiden te trellem, had ik dit plezier bijna opgegeven vanwege mijn progressieve spierziekte. Een rollator van een ander Scandinavische merk dat ik had gekocht hielp me met mijn mobiliteit in de stad, maar lopen op keien was lastiger. Onderzoek via het internet leidde me naar mijn Veloped en sindsdien zijn mijn hond en ik weer blij. Enige tijd later brachten de slimme Zweden de Walker op de markt en heb ik de 12er Walker aan mijn wagenpark toegevoegd. Die is optimaal voor in de stad, waardoor ik nu perfect voor alle gelegenheden voorzien ben. De klantenservice is ook bijzonder uitstekend — snel, competent en ongecompliceerd — echt aanbevolen!!!

  Veloped Tour 14er M zwart/reflex/rood
  door Lucia Bonnet-tullius
 • Van oor tot oor grijnzend.

  Het is al bijna negen maanden geleden ik mijn Trionic Veloped kocht en het is nog steeds de beste investering die ik ooit heb gedaan. Hoewel ik slechts korte afstanden kan afleggen (Hernia op schijf L4/L5 en artrose mijn in heupen, evenals last van HCM), kan ik nog altijd 6 tot 8 kilometer lopen over de bospaden in het lokale national park. Voorwaarde is wel dat ik ongeveer elke vijf minuten stop om te rusten. Op die momenten komt de stoel handig van pas. Ik ben een natuurliefhebber en ik probeer zo vaak ik kan buiten te komen om onze prachtige bossen te bezoeken. Dat kan ik nu dankzij deze wheelie Walker. Die maakt het mogelijk te genieten van de natuur en het beste van alles;... GENIETEN VAN HET LEVEN!

 • Nieuw levensplezier

  Ik ben 84 jaar en hebben een kromme ruggengraat als gevolg van een motorongeluk dat ik vijf jaar geleden heb gehad. Het is dus pijnlijk voor mij om rechtop te staan. De afgelopen maanden was ik niet meer in staat om voor mijn dagelijkse wandeling te gaan en ik was niet in staat om te staan tijdens het praten met mensen. Omdat ik niet meer liep begon ik me steeds zwakker te voelen.

  Ik heb mijn Veloped nu voor een week, en merk dat het me helpt om eenvoudig rechtop te staan. Het gaat goed overweg met mijn oprijlaan van grind, ruw gras en de hobbelige landweg waaraan ik woon. Wanneer ik een vriend ontmoet steunt het me terwijl ik sta en met hem praat.

  Ik woon op zo'n een winderige plek dat elke tuinbankn die ik op leuke plekken heb geplaatst om te kunnen zitten, wordt weggeblazen waardoor deze beschut moesten worden geplaatst. Ik kan nu naar mijn vijver lopen, plaatsnemen en het wild bekijken dankzij mijn Veloped.

  Ik kijk er naar uit om meer dingen te ontdekken die mogelijk worden gemaakt dankzij met Veloped. Zoals naar tentoonstellingen of markten gaan, enzovoort.

  Ik ben erg blij dat ik zo‘n goed ontworpen wandelhulpmiddel heb gevonden dat zoveel meer is dan dat.

 • Briljant product

  Nadat ik in 2014 een Veloped Tour had gekocht, aarzelde ik niet om de 9er Rollator te kopen om me rond het huis te ondersteunen. Het is veel steviger dan de andere wandelhulpmiddelen die ik heb geprobeerd en het geeft me de steun die helpt bij het houden van mijn evenwicht en het lopen. Dat gaat moeilijk vanwege MS. Hoewel het meer kost dan andere wandelhulpmiddelen is het het geld zeker waard. De online ondersteuning die Stefan gaf was zeer nuttig. Ik heb geen enkele moeite om dit product aan te bevelen. Janet Berry

 • VRIJHEID!

  Ik heb het internet afgezocht en contact opgenomen met de Australische leveranciers van wandelhulpmiddelen om een 'off-road' voor mijn man te vinden die hij rondom de boerderij kan gebruiken. Hoewel hij een quad bike en trekker heeft om op de boerderij rond te rijden, was hij in de tuin en de loodsen afhankelijk van zijn wandelstok omdat een 'rollator' voor binnen het gewoon niet aan kon. Ik kocht het als een verrassing voor hem en hij was erg blij om het uit te proberen. Het resultaat was uitstekend. Het heeft hem meer vrijheid gegeven om zich voort te bewegen. Wat betreft de verzending: nou, dat was gewoon geweldig omdat ik de verzending van Zweden naar Australië kon volgen. Het kwam ook 2 dagen vóór de uiterste leverdatum aan!. Goed gedaan Trionic.

 • Beter kan niet!

  Nooit zal ik afstand nemen van het geweldig hulpmiddel dat mij weer zoveel levensvreugde heeft gegeven! Mijn multiple sclerose maakte dat ik niet meer goed zelf kon bewegen. Dit leidde tot grote ergernis voor mij tijdens de vakantie aan de Noordzee. Geen wandelingen langs het strand, in het bos of op de paden door de velden — noch de rollator noch de rolstoel hielpen me. Totdat ik de Veloped ontdekte! We zijn nu drie keer met de Veloped door verschillende terreinen op pad geweest. Er is geen ondergrond waar de Veloped geen grip heeft; het remt zelfs op ijs! Waarschijnlijk als gevolg van een andere houding kan ik nu een grotere afstand afleggen dan vroeger. Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt?!?! Dit geweldige product moet bij alle gehandicapte personen die graag de natuur in willen, langs moeilijk routes zoals over keien, grind of ongelijke paden met veel stoepranden, bekend zijn. Het heeft me zoveel levensvreugde teruggegeven! Dank u wel, meneer Kindberg! De zeer goede kwaliteit en de mogelijkheden die het biedt, rechtvaardigen de prijs.

 • Niet te vergelijken

  Na een paar jaar een standaard wandelhulpmiddel gebruikt te hebben realiseerde ik me dat het me niet echt hielp. Nadat ik over de Veloped wandelhulpmiddel had gelezen besloot ik om er een te proberen. Ik had rechtstreeks contact met Stefan in Zweden. Zo meegaand en meewerkend, niets teveel moeite, de kwaliteit, het comfort die het biedt (niet alleen door te zitten op de stoel) het is gewoon in alle opzichten superieur. Ik heb nooit meer naar de oude omgekeken en raad iedereen aan om het te overwegen.

 • Wij zijn zeer tevreden!

  Dit wandelhulpmiddel is ideaal voor keien en is zeer eenvoudig te gebruiken! Het is flexibeler dan de conventionele wandelhulpmiddelen en biedt veel meer comfort; Wij zijn zeer tevreden!

  Rollator Walker 12er marine/zwart/rood
  door Carina Birgitta Brask
 • Fantastisch product!

  De Veloped Tour is de Rolls Royce onder de rollators (eigenlijk is het niet juist om het een rollator te noemen-het is zoveel meer dan dat). Ik heb lang en diep over deze aankoop nagedacht omdat het niet goedkoop is. Maar ik ben zo blij dat ik toch besloten heb om het te kopen. Voor iemand als ik die mobiliteitsproblemen heeft, is het een uitkomst. Het is stevig doch licht en eenvoudig te duwen. De stoel is zeer comfortabel. De mand kan veel bevatten waardoor het een plezier is om te gaan met winkelen. Het doet het geweldig in winkels en Off-Road en heeft niet het trillende gevoel dat een traditionele rollator op ongelijke oppervlakken heeft. Het laat zich eenvoudig opvouwen en past achter in mijn Meriva. Tegenwoordig zou ik nergens meer zonder heen gaan. Ik zou niet aarzelen om de Veloped en het bedrijf dat het heeft bedacht, aan te bevelen. Stefan is zo behulpzaam en bood me de kans om het voor een dag gratis uit te proberen. Ik mocht het gratis terugzenden wanneer ik er niet blij mee was. Uitstekende service en geweldig product!

 • De Veloped heeft mijn leven veranderd - Yippee!

  Als gevolg van mijn fietsongeluk, vier jaar geleden, heb ik een dermate slecht evenwicht, dat ik zelfs moeite heb om te lopen met behulp van een stok. Sterker nog: ik realiseerde me dat ik zelfs moeite had met het lopen van korte afstanden. Er is de standaard rode rollator, eentje die veel ouderen hebben, maar ik wilde iets dat er beter uit zag en had iets nodig dat praktischer was. De levensveranderende Veloped heeft dat allemaal gedaan. De dag nadat het was afgeleverd, liep ik een mijl! Ongelooflijk! Ik hoef niet eens uit te kijken naar de oversteekplek waar de stoeprand lager is. Mijn Veloped overwint normale klinkers dankzij z‘n slim ontworpen dubbele voorwiel. Er is zelfs een speciale afdekhoes voor als het regent. Het is een absolute droom en ik ben erg trots om er mee te lopen en er mee gezien te worden. Tegen Stefan Kindberg wil ik zeggen, "goed gedaan en gefeliciteerd!" voor het slimme ontwerp, in combinatie met de hoeveelheid detail, zorg en oplettendheid hij gestoken heeft het maken van dit wandelhulpmiddel.

 • Meest levensveranderende apparaat dat ik ooit heb gekocht!

  Ik liep in februari 2009 ernstig letsel aan mijn ruggewervel op, nadat ik op een ijzige pad onderuit was gegaan.
  Van het ene op het andere moment werd ik van een onafhankelijke, hardwerkende, actieve 43-jarige naar iemand die gedurende een maand in het ziekenhuis lag, 3 maanden lang aan het bed gekluisterd was, en zo‘n 9 maanden revaliderende met behulp van vriendelijke vrienden totdat ik uiteindelijk genoeg hersteld was om terug naar huis te gaan - in een rolstoel, met een aangepast voertuig en een scootmobiel voor 'langere' afstanden buitenshuis zolang mijn letsel dat toe liet.
  Ik heb permanent 'gehandicapt', met een gedeeltelijk verlamd been- en een zeer 'gevoelig' rug/wervelkolom.
  Naast de 'fysieke' problemen vond ik de 'emotionele weerslag' net zo moeilijk te verwerken.
  Vanwege mijn werk met kinderen met speciale behoeften, vóórdat ikzelf gehandicapt raakt, was ik helemaal gewend aan het 'stigma' van 'gehandicapt zijn'. Maar de problemen ervaren van het overleven in een 'gezonde wereld' maakte me bijzonder gefrustreerd, en werd steeds vermoeiender. Ik raakte er, op z‘n zachtst gezegd, dooziek van!
  Onderdeel van mijn geleidelijke herstel was het onderzoeken en het kopen van verschillende artikelen en apparaten die noodzakelijk waren... dat begon met een rolstoel, daarna een scootmobiel... en, uiteindelijk, ging de consultant er in september 2010 mee akkoord dat ik kon beginnen met proberen opnieuw te leren lopen.
  Het probleem was dat ik in een zeer landelijke omgeving, op een boerderij, woon en omgeven ben door bossen en weiden - die zijn vaak modderig en nat (dit is tenslotte Engeland!).
  Ik probeerde een 'conventionele 'rollator om mee te beginnen - maar die kon de ongelijke grond niet aan, en ik was doodsbang van het wegglijden omdat de banden en de remmen onvoldoende leken te werken en mijn rug over hobbels butste...
  De scootmobiel had ook moeite met het terrein - dus toetste ik, uit wanhoop, "rollator voor elk terrein" in de zoekmachine op mijn laptop - en daar verscheen de VELOPED!
  Het leek alsof dit precies was wat ik zocht - alles in een apparaat ondergebracht.
  Was het te mooi om waar te zijn?
  Ik bestelde een om te proberen tijdens het week-end... en ik kan eerlijk zeggen, het begon mijn leven te veranderen.

 • Een nieuw leven voor mijn moeder!

  Nooit eerder in mijn leven heb ik zo‘n mooi geschenk kunnen geven. Het is niet het apparaat, maar wat het apparaat voor haar weer mogelijk heeft gemaakt... wandelen op het platteland... ze is een nieuwe persoon sinds ze met haar Veloped reist. Het opent een nieuwe levenskwaliteit op oudere leeftijd. Dank u. Alleen maar bedankt!

  Veloped Sport 12er L zwart/wit/wit
  door Christiane Wenckheim
 • Ideaal voor het wandelen

  Mijn Veloped Trek heeft mijn leven doen veranderen. Mijn geleidehond en ik kunnen nu voor lange of korte wandelingen gaan. Wanneer ik me het meeste uit balans voel, gebruik ik de Veloped want die geeft mij meer stabiliteit dan andere wandelhulpmiddelen. De 14 inch wielen en banden zorgen voor een rustige wandeling in gebouwen. Mijn dokter heeft de informatie over dit wandelhulpmiddel meegenomen om te delen met andere patiënten. Ik raad het iedereen van harte aan die een wandelhulpmiddel nodig heeft en die vaker naar buiten wil. Oshin was zeer behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen en me te helpen toen ik enige verduidelijking over dit product nodig had... niet vanwege het product maar vanwege mijn hersenen. Ik wens alleen dat ze Noors waren en niet Zweeds... grapje!

 • Erika

  Het is een geweldige metgezel die ik gedurende 14 dagen mocht testen. Ik kan het alleen maar aan iedereen aanbevelen; je kunt alle hindernissen overwinnen. Ik ben slechtziend en daarom beweeg ik me zeer onzeker wanneer ik buiten kom. Maar dankzij mijn trouwe metgezel kan ik weer onafhankelijk deelnemen aan het leven.

  Dankzij de Veloped Sport kan ik een natuurlijke, rechtop houding houden die zeer belangrijk is. Ik kan het alleen maar aan iedereen aanraden.

 • Mijn Veloped is een prachtig stukje techniek dat mijn benen bevrijd.

  Dankzij de Veloped kan ik lopen zonder in te zitten over mijn handicap. Ik ga met gemak over ruw terrein, stoepranden en bezoek winkels. Het bedrijf was efficiënt, behulpzaam en vriendelijk om mee samen te werken. Het product is zo slim ontworpen dat zelfs ik geen probleem had met het plaatsen en verwijderen van de wielen om het te kunnen vervoeren.

 • Ideaal voor toegankelijkheid

  Mijn Veloped Trek is begonnen mijn leven te veranderen. Mijn geleidehond en ik kunnen nu voor lange of korte wandelingen gaan. Wanneer ik me het meeste uit balans voel, gebruik ik de Veloped want die geeft mij meer stabiliteit dan andere wandelhulpmiddelen. De 14 inch wielen en banden zorgen voor een stille wandeling door gebouwen. Mijn dokter heeft de informatie over dit wandelhulpmiddel genomen om te delen met andere patiënten. Ik raad het iedereen van harte aan die een wandelhulpmiddel nodig heeft en die vaker naar buiten wil. Oshin was zeer behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen en me te helpen toen ik enige verduidelijking over dit product nodig had... niet vanwege het product maar vanwege mijn hersenen. Ik wens alleen dat ze Noors waren en niet Zweeds... grapje!

 • Zeer goede keus voor een gehandicapt meisje van bijna 9 jaar...!

  We hebben de Trionic Veloped voor onze dochter gekocht. Ze wordt deze zomer negen jaar dus de Veloped is nog niet echt geschikt voor haar maat. Maar wij vinden nog steeds dat het erg goed in het veld werkt en dat was precies waarom we zo lang gezocht hebben!

  Stel je voor dat er een aangepaste Veloped voor kinderen zou zijn!

 • Voor iemand met Parkinson ben ik nu in staat om weer langere afstanden op het platteland te wandelen.

  Tijdens deze wandelingen is de Veloped mijn betrouwbare partner. Zeker nu het is overgestapt op een frictierem die met een hand bediend kan worden (zoals op een fiets), voel ik me heel veilig. Zeker bij het bergafwaarts gaan. Voor iemand met de ziekte van Parkinson, kon ik tot nu toe slechts een paar 100 m lopen met behulp van één of twee stokken. Dankzij de Veloped, is mijn straal tot meer dan 1.000 m vergroot.

  Ik dank de heer Kindberg voor zijn vriendelijke en behulpzame ondersteuning bij alle vragen en problemen. Hartelijk dank! Michael Köplin

 • "Niet langer stil zitten en het leven voorbij zien trekken"

  Wow mijn vader heeft onlangs een Trionic Veloped rollator voor elk terrein gekocht. Hij hoeft niet langer te blijven zitten en te zien hoe de familie plezier heeft. Hij gaat nu met ons mee wandelen, winkelen, en is zelfs weer begonnen met het nemen van een vakantie (dat maakt Mama blij!!), ze zijn op verschillende busvakanties geweest met de Trionic. Die is zo licht en eenvoudig op te vouwen om het zo eenvoudig in de kofferbak te plaatsen, de stoel is een echte uitkomst, wanneer je moe wordt hoef je alleen maar te gaan zitten waarna je verder kunt, de boodschappen van mijn moeder passen in het winkelmandje aan de voorzijde. Bekijk de YouTube clip eens om een demonstratie te zien. Het is fantastisch. Vader had gewild dat hij het een jaar geleden had gehad. Het is een goede investering, zal jarenlang mee gaan. Fantastische nazorg van het bedrijf. 10/10. Hartelijk bedankt jongens. Goed gedaan: 0)

  Veloped Sport 12er L zwart/wit/wit
  door Michelle Mccready
 • Deze fantastische aankoop heeft me hernieuwd levensplezier gegeven.

  Ik ben relatief jonge vrouw die gehandicapt is en sinds de laatste 3 jaar een slechte mobiliteit heeft. Ik wist dat ik iets nodig had om me te steunen bij het wandelen en om dingen te dragen, maar de traditionele wandelhulpmiddelen lieten me, op z‘n zachtst gezegd, met gemengde gevoelens achter. Toen ontdekte ik de Veloped en ik kan niet geloven hoe geweldig het is. Uitstraling = volgens de laatste trend. De Veloped heeft zeker geholpen veel aandacht te krijgen sinds de aankoop. Kosten = een weloverwogen aankoop voor velen, maar ook de moeite waard! Met name wanneer u wilt profiteren van de gespreidde betalingen zonder rente. flexibiliteit = absoluut verbazingwekkend. De wielen draait op een een kwartje. Zo licht en bewegelijk. Ik vraag me af hoe ik het ooit zonder heb gedaan. de mand aan de voorzijde is erg handig en om te kunnen zitten op een stevige en comfortabele stoel is briljant. Over het geheel genomen = ik ben absoluut in de wolken met mijn aankoop. Zelfs voordat ik het had gekocht sprak ik met Stefan via de chat en elke vraag die ik had werd volledig beantwoord. Dit was echt belangrijk voor mij en het toonde aan dat het bedrijf alle vertrouwen in hun product heeft. Ik heb het nu ongeveer 4 weken en deel dat vertrouwen helemaal. Het arriveerde echt snel. Van bestelling tot levering in 3 dagen. Het was goed verpakt en was zo eenvoudig in elkaar te zetten dat ik in minder dan 15 minuten liep. Hoewel het eigenlijk niet opvouwt, klapt het eenvoudig samen waardoor het kleiner in de breedte wordt en de grepen lager zitten waardoor het comfortabel op de achterbank van een Toyota Aygo past. Ik ben absoluut enthousiast.

 • Mijn Veloped heeft mijn leven veranderd

  Sinds de operatie om een tumor uit mijn ruggewervels te verwijderen, kan ik alleen met twee krukken lopen. Dit is een langzaam en pijnlijke proces. Tenslotte wezen ze me op rollators, maar ik vond dat ze er zwak en onaantrekkelijk uit zagen. Ik wilde op het strand of op de kasseien in de stad lopen. Na het internet afgezocht te hebben kwam ik op de Trionic Veloped uit. Die heb ik direct besteld. Het is de beste aankoop die ik ooit heb gedaan. Ik kan nu sneller en verder lopen, met vertrouwen en zonder de angst om te vallen. Het heeft mijn wereld weer doen open gaan. Ik kan de Trionc Veloped niet sterk genoeg aanbevelen.

 • Trionic Veloped Hunter

  Bijzonder goede service, een echte aanrader; het bedrijf is zeer vriendelijk. De Veloped is geweldig!

 • Trionic 14er Walker

  Dit is een geweldig wandelhulpmiddel... zeer stevig gemaakt en goed ontworpen... geweldige wandelhulp wanneer u 2 meter lang bent, zoals ik... Nogmaals mijn dank aan het team in Zweden voor al uw hulp. Van Steve, Brisbane, Australië

 • Geweldig!!

  Ik ben dolgelukkig met mijn Trionic Veloped Trek 14er! Ik heb verschillende gezondheidsproblemen die op vele manieren invloed hebben op mijn leven. Met 38 jaar ben ik nog redelijk jong en ik probeer nog steeds een actieve levensstijl te leiden waar dat mogelijk is - ondanks mijn problemen met de mobiliteit. Ik geniet van wandelingen in het bos, een heuvel oplopen enz en ik ben ook een Grade III Para Equestrian dressuurruiter, dus had ik iets stabieler nodig dan een stok of krukken en dat beter kon omgaan met moeilijk begaanbaar terrein. De Trek 14er is dus een uitkomst. In tegenstelling tot standaard rollators is deze ontworpen om overweg te kunnen met ruw/oneffen terrein. Het is stevig genoeg om mij te steunen, maar licht genoeg voor mij om het in en uit mijn auto te tillen. Het heeft een zetel voor wanneer ik moet stoppen en rusten, en ook twee zeer handige tassen die aan de Veloped kunnen worden vastgemaakt, of verwijderd, wanneer ze niet nodig zijn. Het is voor mij een geweldige hulp om langs de stallen te lopen. Bovendien hoef ik niet langer zware emmers met hooi te dragen. Die plaats ik gewoon op de Veloped en daar ga ik! Het zal zeker helpen wanneer ik elders aan competities moet deelnemen. De veelzijdigheid is ongekend! Oh, en heb ik al opgemerkt dat het er geweldig uit ziet?! De Veloped is niet alleen handig maar het oogt ook nog eens mooi. Ik durf het zelfs vrij modieus te noemen! Het geeft me veel meer zelfvertrouwen om er op uit te gaan omdat de Veloped al kan dragen dat ik nodig heb. De enige keerzijde, naar mijn mening is de prijs... echter, het is zeker elke cent waard. Wanneer u in stijl en vol vertrouwen naar buiten wilt - de Veloped is wat voor u!

 • Een geheel nieuwe levenskwaliteit voor mijn man met de ziekte van Parkinson

  Vorige week vroeg mijn man me om een rollator die hij anders strikt had verworpen. Op het Internet kwam ik snel het bedrijf Trionic tegen. De communicatie met dhr. Kindberg, via de chat en telefoon, was geweldig. Op dinsdag besteld en op donderdag geheel compleet en in elkaar gezet, ontvangen. Mijn man is erg blij dat hij over ruw en gladde ondergronden en door de velden en weiden kan lopen. Deze Veloped redt hem uit zijn hulpeloosheid tijdens het wandelen en ontneemt hem de angst om te vallen. Ik zeg steeds weer: wat fijn dat er Internet is!

  Veloped Sport 12er L zwart/wit/wit
  door Ingrid Jürkenbeck
 • Betere levenskwaliteit

  Heb een Veloped voor mijn vrouw die gewrichtsklachten heeft, gekocht. Ze is heel erg tevreden. Nu moet ik er echter een voor mezelf kopen. Ik heb moeite haar bij te houden tijdens onze wandelingen.

 • Het beste wandelhulpmiddel dat ik ooit heb gevonden.

  Mijn Walker is een product van hoge kwaliteit, dat zeer goed uitgedacht en gemakkelijk te hanteren. Het robuuste uiterlijk maakt dat het erg zwaar lijkt, maar het tegendeel waar. Je merkt dat het is gemaakt van aluminium en daarom zeer licht qua gewicht is.

 • Weer wandelen

  Sinds ik mijn Veloped heb gekocht kan ik weer naar mijn vrienden lopen en het dorp bezoeken. Door zowel de voor- en achterwielen af te nemen past het zelfs in mijn sportwagen dus kan ik het meenemen wanneer ik een dagje uit ga. Het heeft me nieuwe mogelijkheden geboden. Ik had alleen graag gehad dat ik het tijdens de zomermaanden had, toen het weer warmer was.

  Veloped Sport 12er L navy/rood/wit
  door Christine Balchin
 • Robuust, ontworpen voor het juiste doel en dat was de kartonnen doos!

  Zaken doen met dit bedrijf is van het eerste moment echt goed gegaan. Stefan als individu, maar nog veel belangrijker, het ethos van het bedrijf, onderscheidde zich niet alleen in het eerste antwoord tijdens mijn eerste voorzichtige onderzoekjes maar ook gedurende de communicatie gedurende de aankoop en tot op het moment dat ik de kartonnen doos met z‘n geweldige inhoud ontving. Wonderbaarlijk is het woord dat ik gebruik, want op elk niveau heeft de Trionic Velopod al mijn verwachtingen overtroffen. Daarnaast wezen ze me op zaken die ik nodig had maar waarvan ik dat niet wist totdat ik het apparaat begon te gebruiken. Het is getest in de supermarkt, drukke winkelstraten, sportstadions, bergpaadjes, bosroutes en op het strand. Het heeft ruimschoots voldaan aan mijn behoeften, droeg de boodschappen, rugzak, statief en camera, picknickspullen en nog veel meer zonder dat ik een verschil merkte in de bewegelijkheid. De wijziging van de stadsinstelling naar de instelling voor het terrein is heel eenvoudig te doen. Zelfs met handen die moeite hebben om grip te vinden. De instellingen maken echt een verschil en hebben zeker geholpen dingen te doen die ik al een aantal jaren niet meer kon. Het plezier om weer samen met mijn honden door het bos te kunnen wandelen en de paadjes en stromen te nemen die we tegenkwamen, was en is een wonderlijke. Om op een boerenmarkt verse producten te kunnen kopen en me geen zorgen meer te hoeven maken dat ik mezelf pijn doen omdat drie tassen vol eenvoudig in de ruime mand van de Veloped passen zodat tijdens het seizoen groenten en sommige speciale traktaties veilig naar mijn auto vervoerd konden worden, is fantastisch. De tassen en de Veloped passen eenvoudig in de auto omdat je die kunt opvouwen tot een zeer hanteerbaar formaat dankzij de eenvoudig verwijderbare wielen. Dankzij het lichtgewicht kun je die eenvoudig optillen. De wielen zitten tussen de opgevouwen Veloped zodat ze niet meer ruimte innemen zodat, in mijn geval, er ruimte is om ook twee honden mee te nemen. De constructie van de Veloped is van een zeer hoge kwaliteit. Alle lassen zijn schoon en onopvallend. Het ziet er robuust uit en heeft inderdaad aangetoond robuust te zijn omdat het me een echt gevoel van stabiliteit en betrouwbaarheid geeft. Zelfs bij het oversteken van een stroompje vol stenen. Het ontbreken van dat afschuwelijke geklapper van de wielen, zelfs op bospaadjes, is echt fantastisch. Toen ik de breedte in een supermarkt verkleinde was dat erg handig en fascinerend voor een kleine klant die reed in haar moeders‘ winkelwagentje mee reed: 0) De Veloped heeft mij het vertrouwen gegeven om alleen weg te gaan, zonder de honden, en ik weet dat ik mijn auto op bestemming zelf kan uitladen en de tassen over een veld naar ons vakantiehuis kan brengen. De auto zou zijn vastgelopen, maar de Veloped, zelfs volgeladen ging eenvoudig over de zompige grond en was niet lastig te manouvreren. Het klopt dat de Veloped geen goedkope aankoop is. Vanwege een beperkt budget heb ik er lang en serieus over na moeten denken. Echter, je ontvangt ECHT waar je voor betaalt wanneer je de Trionic Veloped koopt... goede service van de fabrikant, een uitgekiend, goed ontworpen en goed afgewerkt apparaat, het idee dat elk probleem ongeacht hoe klein het is, met dezelfde zorg en aandacht wordt opgelost als die besteed is aan het maken en verkopen. MAAR nog veel belangrijker is dat de Veloped mij echt het gevoel en het vertrouwen geeft om opnieuw te beginnen met oefenen door regelmatig te gaan wandelen met mijn stabiele, robuuste vriend die loyaal mijn rugzak draagt en me op z‘n schoot laat zitten wanneer ik dat nodig heb: 0)

 • Alleen maar geweldige ervaringen!

  Ik heb mijn wandelafstanden door de woestijn gedaan en het neemt me overal mee naar toe. Dankzij de training kan ik bijna zonder lopen. Zelfs toen ik lekkebanden had van de doorns--de vloek van alle OTR fietsers--waren ze eenvoudig verholpen in de fietsenwinkel. Trionic is een genot om mee samen te werken.

 • Super Walker!

  Droomapparaat! Ik kom overal dankzij deze Walker. Obstakels zijn geen probleem! Het is niet bepaald goedkoop, maar ik zou het zo weer kopen.

 • 100% gelukkig en tevreden

  Er is niets beter dan de Veloped

 • Eindelijk vrijheid.

  Mijn vrouw had een grote operatie aan haar rug en we hadden een vrij aardig wandelhulpmiddel voor haar gekocht die ze vóór en na de operatie kon gebruiken. Het is niets vergeleken met de Trionic die we hebben gekocht. Het ontwerp en vakmanschap zijn prachtig en uiteraard van hoge kwaliteit. Het heeft haar de vrijheid gegeven om weer buiten te gaan en vol vertrouwen te lopen. Dat is belangrijk bij het herstellen van dit soort operaties. Bedankt Trionic.

 • Gebruikerservaring na een jaar

  De advertentie en de beschrijving in de brochure zijn 100% waar. Niets is overdreven. Alleen de banden zijn niet optimaal. De lucht ontsnapt te snel. Een zwaar gehandicapte persoon vindt dat meestal het erg lastig vanwege de afhankelijkheid van een benzinestation enz., die niet altijd in de buurt is. De leverancier zou een betere kwaliteit banden moeten gebruiken. Dat moet worden opgenomen in deze aankoopprijs.

  Burckhard Baar, München

 • Levensveranderend

  Multiple sclerose dwong me gedurende twee jaar te stoppen met het wandelen met mijn honden. Ik kocht een Trionic Veloped Sport & nu genieten we allemaal van onze regelmatig wandelingen. Ik val niet meer als gevolg van evenwichtsproblemen & wanneer ik een rust nodig heb, dan is de zetel van onschatbare waarde. De Veloped is licht genoeg om op de achterbank van mijn auto te tillen terwijl mijn honden in de kofferbak gaan. Het kan goed overweg met ruw & modderig terrein. Na een maand in gebruik krijg ik waar voor mijn geld dankzij het vele gebruik & verbeterde levenskwaliteit voor ons allemaal. De Veloped is vakkundig gemaakt. Ik heb een andere wandelhulpmiddel dat niet te vergelijken is wanneer het aan komt op kwaliteit of mogelijkheden. 10/10 Bedankt Stefan!

 • Walker 12er — een volledig succes

  Veel dingen aan de Trionic hebben mij enthousiast gemaakt:
  1. uitstekende service, er is geen betere
  2. goed doordachte technologie
  3. licht qua gewicht en wendbaarheid
  4. eenvoudig in- en uit te klappen

  Omdat ik dit wandelhulpmiddel niet zelf gebruik maar aan mijn vader heb gegeven, kan ik niet zoveel uit eigen ervaring schrijven. Hij was zeer onder de indruk van zijn nieuwe Walker toen we het aan hem gaven en, vervolgens, een feest hadden. Echter kon ik meteen zien dat hij veel meer rechtop loopt sinds zijn eerste stappen en dat hij dus steviger loopt. Bovendien vond hij het erg prettig dat zijn handen niet meer trillen en dat de wandelaar heerlijk en eenvoudig rolt over keien, grind of het gazon.

 • Trionic Walker 12er

  Mijn 87 jarige moeder is ontzettend blij met haar nieuw wandelhulpmiddel. In plaats van over ongelijke wandelpaden te ratelen en te worstelen met het nemen van stoepranden gaat ze nu moeiteloos over alle hobbels en hoge stoepranden. Er was hier in Ierland niets verkrijgbaar zoals dit geweldige wandelhulpmiddel, maar toen ik de Trionic Veloped site vond wist ik dat we eindelijk mijn moeder een wandelhulpmiddel konden geven dat geschikt voor haar is - om een goede wandeling te maken en comfortabel haar boodschappen te doen. We kon niet geloven hoe goed de service was. We bestelde het wandelhulpmiddel op maandag en het arriveerde geheel in elkaar gezet en klaar voor gebruik, op vrijdag.

  Niemand is meer belangstellender en behulpzaam geweest dan Stefan.
  Janice (Ierland)

 • Mijn nieuw gevoel voor evenwicht

  Mijn schoonvader is 86 jaar jong en heeft visuele- en evenwichtsproblemen. Wanneer hij met z‘n benen uit elkaar en met gespreide armen loopt (zoals een pinguïn), moet hij zich heel hard concentreren om z‘n evenwicht te bewaren. Dat vermoeid hem waardoor hij al na 2-500 m vermoeid begint te raken. Na 1000 m zit hij er dus helemaal doorheen; dan moet hij even zitten om te voorkomen dat hij naar achteren valt. We konden niet langer gaan wandelen omdat het zo vermoeiend voor hem was. Tijdens de winter waren we aan de Middellandse Zee in Spanje hebben we een Veloped gekocht. Hij zegt zelf dat het beste is wat men zichzelf kan willen wensen nu hij zich zich weer probleemloos onder de mensen kan begeven. Hij kan nu 7 tot 10 km zonder enig probleem wandelen en hij genoot dagelijks van het strand en de promenades. Naast eten en slapen is zijn Veloped het belangrijkste voor hem. Bedankt voor het geweldige idee van het dubbele wiel; stoepranden bestaan eenvoudigweg niet meer.

 • Walker 12er — een volledig succes

  Veel dingen aan de Trionic hebben mij enthousiast gemaakt: 1. uitstekende service, er is geen betere 2. goed doordachte technologie 3. licht qua gewicht en wendbaarheid 4. eenvoudig in- en uit te klappen Omdat ik dit wandelhulpmiddel niet zelf gebruik maar aan mijn vader heb gegeven, kan ik niet zoveel uit eigen ervaring schrijven. Hij was zeer onder de indruk van zijn nieuwe Walker toen we het aan hem gaven en, vervolgens, een feest hadden. Echter kon ik meteen zien dat hij veel meer rechtop loopt sinds zijn eerste stappen en dat hij dus steviger loopt. Bovendien vond hij het erg prettig dat zijn handen niet meer trillen en dat de wandelaar heerlijk en eenvoudig rolt over keien, grind of het gazon.

 • Trionic Walker, een geweldig apparaat!!!

  Gewoon een geweldig apparaat, die 'Trionic Walker', die ik eind juni 2015 in Uppsala bestelde. Twee dagen later werd dit wandelhulpmiddel hier al afgeleverd. Als gevolg van een hernia, die ik opliep bij een val van een fiets, was wandelen altijd lastig vanwege de ernstige pijn in de onderrug. Daarom heb ik op het Internet gezocht en kwam ik Trionic Sverige AB tegen. De vele positieve klantbeoordelingen moedigde me aan om er een te kopen. Ik heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad, omdat met de Walker wederom urenlang zonder pijn door ons prachtig landschap kan lopen.

 • Absoluut verbazingwekkende service voor de mobieluitgedaagden!

  Voor mij is het meest verbazingwekkende aan het bedrijf Trionic dat de uitvinder van Trionic producten (de Veloped en de Walker), Stefan Kindberg, zo bereikbaar is om de klanten voor deze opmerkelijke hulpmiddelen bij te staan. Hij ziet er persoonlijk op toe dat ze worden gemaakt volgens zijn ontwerp- en kwaliteitsnormen. We kunnen zelf contact opnemen met de Trionic.website en de kans is groot dat Stefan zelf zal reageren met nuttig advies. Hij kan eventueel er persoonlijk op toe zien dat ze verpakt en verzonden worden zodat ze snel en in perfecte staat aankomen. Bijna net zo geweldig is dat Stefan, die in Zweden woont alwaar de wandelhulpmiddel/rollator werd uitgevonden, een ingenieur is en die een visie had over hoe de wandelhulpmiddel/rollator kon worden verbeterd om zo het echte wandelen in de buitenlucht te ondersteunen. De Veloped, en nu de Walker, zijn het resultaat van jarenlange werken aan deze visie. Kunt u zich een betere service voor de klantbehoeften zoals die van ons, veronderstellen? Ik heb vijf verschillende wandelhulpmiddelen/rollators gekocht en telkens denk ik dat ik de beste heb gevonden die beschikbaar is. Ik heb daar meer dan $3000 USD aan uitgegeven. Gedurende dat proces heb ik geleerd dat de Veloped oprecht de beste manier is om de steun te hebben die ik nodig heb tijdens het wandelen buitenshuis. Mijn Veloped is nu twee jaar oud en ik heb net een nieuwe Trionic 12er Walker gekocht. De 12er Walker vervangt de Veloped niet maar het geeft me bijna hetzelfde ondersteuningsniveau tijdens het reizen in mijn auto. De Walker is duidelijk eenvoudiger in de auto te laden. Trionic wandelhulpmiddelen/rollators zijn duurder maar ze zijn ongeëvenaard in ontwerp- en constructiekwaliteit. De concurrentie komt niet eens in de buurt. Mobiel blijven wanneer onze mobiliteit problemen kent is iets dat zeker de moeite waard is. Ik ben zo ontzettend gelukkig dat er wandelhulpmiddelen/rollators beschikbaar van deze kwaliteit zijn. Trionic wandelhulpmiddelen/rollators lijken over zelfs de meest ruwe oppervlakken te zweven. Ze maken geen storende geluiden, ze maken niets los waar u over kunt struikelen, hun remmen werken echt wanneer u ze het meest nodig heeft en het merendeel van de tijd merk ik ze nauwelijks omdat ze zo goed zijn. De manier waarop Trionic wandelhulpmiddelen/rollators heeft ontworpen maakt dat veel reparaties door de meeste fietswinkels gedaan kunnen worden. De constructiekwaliteit is echter zodanig dat reparatie gedurende vele jaren niet nodig zal zijn. De Veloped EN de Walker, tezamen met de uitstekende service die Trionicbiedt, kunnen rekenen op mijn meest enthousiaste aanbevelingen.

 • Geweldig

  Hoewel de Veloped-Tour een dure investering is, is het de moeite waard. Het heeft me mobiliteit gegeven die geen andere rolator bood. Ik kan nu oneffen terrein, geplaveide straten, trottoirbanden en zelfs kuilen met gemak overkomen. Ik ben van plan om het met me mee naar Europa te nemen voor tijdens de riviercruise van Boedapest naar Prauge. Hopelijk kan ik bij de groep blijven tijdens de rondleidingen te voet. Ik kon niet gelukkiger zijn met dit fantastische product.

 • De kampioen buitenshuis.

  Ik heb lokaal beschikbare wandelhulpmiddelen geprobeerd en vond ze okay op vlakke, gladde oppervlakken. Bij eventuele scheuren of bulten gaan ze, net als winkelwagentjes van de supermarkt op de parkeerplaats, hun eigen weg. Ik ging het internet op en googlede "Wandelhulpmiddelen voor elk terrein" en daar verscheen de Veloped uit het vergelegen Zweden. Van het moment dat ik mijn eerste vraag stelde tot het ontvangen van mijn Veloped duurde minder dan een week. De afstand en de taal vormde geen probleem. Bedankt Stefan. Kost minder moeite dan de winkel op de hoek bezoeken. De Veloped is er niet om een rondje om de keukentafel te lopen. Ik wilde een wandelhulpmiddel waarmee ik een steile oprit of plekken met zeer zacht en sponsachtig gras met incidentele stenen aan kan.De Veloped kan dit allemaal. Het heeft schijfremmen die echt werken, waardoor men meer vertrouwen en betere controle op de afdaling heeft of die je bergop kunt vergrendelen om even te gaan zitten. Ze zullen u niet teleurstellen. Ik ben er zeker van dat de Veloped al datgene doet dat de vele Youtube clips laten zien. Ik ben 91 (Geboortejaar 1927) en niet zo lenig als sommige van de mensen die het tonen, maar ik kom op plekken waar ik voorheen, zonder Veloped, niet kon komen. Ik raad de iedereen de Veloped aan als wandelhulpmiddel voor buiten wanneer men voelt dat de heuvels wat steiler beginnen te worden. Jack Ray Cheltenham NSW Australië