We believe we have an online store closer to you. Would you instead like to visit: us Trionic USA

Trionic klimwiel-Patent

De Veloped is uitgerust met het unieke en gepattenteerde Trionic klimwiel dat de mogelijkheid verhoogt om verschillende soorten hindernissen te overwinnen wanneer men buiten loopt.

Overal obstakels

Het overwinnen van obstakels zoals stoepranden, wortels en rotsen is een veel voorkomend probleem onder de gebruikers van de rollator. Wanneer het obstakel hoger is dan 2-4 cm (afhankelijk van de wielmaat), moet de rollator worden opgetilt om het obstakel te kunnen passeren. Wanneer de gebruiker wordt gedwongen om de rollator op te tillen, of voor het uitvoeren van wat andere manoeuvres om het obstakel te overwinnen, dan verliest de rollator volledig z‘n hoofdfunctie van het bieden van ondersteuning.


Ware machine voor elk terrein.

Klimvermogen & ophanging

De Veloped is uitgerust met het Trionic klimwiel (octrooi) dat de mogelijkheid verhoogt om verschillende soorten hindernissen te overwinnen wanneer men buiten loopt.

Door de belasting over twee wielen te verspreiden, daarmee de reisrichting iets aan te passen, wordt het klimmen in twee stappen verdeeld. De klimcapaciteit wordt nog versterkt door een schuine koppelingsarm die gebruikmaakt van de duwende kracht die door de gebruiker wordt uitgevoerd.

Dit geeft de Veloped een unieke eigenschap; de capaciteit om een hoge hindernis van 13 cm, bijvoorbeeld een hoge stoeprand of steen te nemen.

Bij het overwinnen van een lagere obstakel, bijvoorbeeld een verlaagde rand bij een zebrapad, heeft u slechts een fractie van de duwende kracht nodig die een enkele wielige vereist.

De draaiende verbindingsarm biedt ook vering. Op ongelijke grond draait en compenseert het continue de rit. De vering maakt een off-road wandeling met een Veloped een waar plezier.Video

Bekijk de video en u zult zien hoe de Veloped stoepranden en andere obstakels met groot gemak neemt!


Ware machine voor elk terrein.

Wiel Aanpasser

Het Trionic klimwiel is ook instelbaar voor verschillende omstandigheden en terrein.

Voor superieure manoeuvreerbaarheid, gemakkelijke draaien en ingehouden klimcapaciteit wordt bereikt door het voorwiel op te tillen dankzij een eenvoudige aanpassingsgreep.

In de andere positie, de all-terrain-modus, heeft het wiel een ophangings- / klimfunctie met verhoogde richting stabiliteit; perfect voor de off-road wandeling.

Wij gebruiken cookies om onze service te kunnen verlenen. Door onze service te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Kundservice