We believe we have an online store closer to you. Would you instead like to visit: us Trionic USA

Greep opties

U kunt kiezen tussen twee verschillende grepen, die beide verkrijgbaar zijn in twee maten.

Ergon GP1

De originele ergonomische greep. Het GP1 stelt de wereldwijde standaard in ergonomisch comfort, materialen en kwaliteit.

De GP1 elimineert gevoelloze handen, pijnlijke vingers en vermoeide onderarmen.

De uniek gevormde greep is gemaakt van 100% Duits, TÜV-gecertificeerd rubbercompounds van de zuiverste kwaliteit – voorzien van geïnfundeerd medische-kwaliteit witte minerale olie voor de verbeterde flexibiliteit en duurzaamheid. Een gesmede aluminium klem maakt het mogelijk dat de hoek van de greep wordt aangepast voor een perfecte pasvorm. Deze voorkomt torsie wanneer het eenmaal is geïnstalleerd.

Twee maten: • Size S voor hand maat 6,5-8,5 • maat L voor hand maat 8,5-12,0

Ergon GP1 BioKurk

Door ergonomie, functionaliteit en duurzaamheid te combineren, maakt dat de GP1 BioKurk een greep van top-kwaliteit is die favoriet is bij de consument

De greep is gemaakt van 40% kurk, afkomstig uit duurzame bossen in Portugal, die gecertificeerd zijn voor hun milieuvriendelijke productie. Dit groene, duurzame thema wordt weerspiegeld in de volledige samenstelling van de greep, met een innerlijke kern gemaakt van een met natuurlijke vezels versterkt kunststof, die 20% van de massa uitmaken.

Twee maten: • Size S voor hand maat 6,5-8,5 • maat L voor hand maat 8,5-12,0

Wij gebruiken cookies om onze service te kunnen verlenen. Door onze service te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Kundservice