We believe we have an online store closer to you. Would you instead like to visit: us Trionic USA
'

Rollators met 100 - jaar oude remmen?

Alle conventionele rollators hebben de dezelfde goedkope remmen (remmen???) die fietsen 100 jaar geleden hadden, waarbij de rem rechtstreeks op het oppervlak van de band werkt. De rem op de conventionele rollator bestaat meestal uit slechts een klein stukje kunststof of metaal.

Dit soort band-frictierem vereist keiharde massieve banden omdat de banden anders snel versleten doordat de rem, in feite, de vernield. Wanneer de band nat is, verliest de rem haar efficiëntie omdat het vocht niet langer de vereiste wrijving biedt.

State-of-the-Art: Trionic remmen voor elk terrein

Dankzij het Trionic trommelremsysteem kunt u altijd vertrouwen op optimale remkracht, ongeacht of u in de zon, stromende regen of diepe sneeuw loopt.

In plaats van een conventionele rollatorrem, zijn alle Velopeds voorzien van krachtige en exclusieve trommelremmen die volledig worden beschermd tegen vuil, water en sneeuw en die direct op het bandoppervlak werken.

Wij gebruiken cookies om onze service te kunnen verlenen. Door onze service te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Kundservice