We believe we have an online store closer to you. Would you instead like to visit: us Trionic USA

Veloped – Eigenschappen & Functies

Geniet van het buitenleven

Luchtgevulde banden. Veraangenaam uw rit.

Conventionele rollators hebben keiharde massieve banden die niets geen comfort bieden wanneer u wandelt over keien, grind of ongelijke grond. Het gebruik van een conventionele rollator veroorzaakt vaak ernstige pijn in de handen, de ellebogen en schouders.

De veloped is voorzien van luchtgevulde banden die een beter en onverslaanbaar comfort bieden. Omdat ze, in tegenstelling tot massieve banden, geen vibraties veroorzaken, zult u minder overlast en pijn ondervinden.

Luchtgevulde banden.»

Geniet van de buitenlucht

Ontworpen voor elk terrein.
Geniet van de buitenlucht.

Conventionele 4-wiel rollators zijn niet geschikt voor off-road. Op ruw terrein verliest een van de vier wielen vroeg of laat haar contact met de grond, en zal de rollator beginnen te kantelen of komt tot een abrupte stop.

Dankzij het drie-wiel ontwerp, het gepatenteerde klimwiel en de opmerkelijk grotere wielen, is de Veloped de enige ware off-road rollator / looprek ter wereld. Wanneer u over oneven of ruw terrein loopt zal de Veloped elke andere rollator verslaan.

Video »

Wielafmeting is belangrijk

Trionic klimwiel. Overwin alle obstakels.

Het overwinnen van obstakels zoals stoepranden, wortels en rotsen is een veel voorkomend probleem onder de gebruikers van de rollator. Wanneer het obstakel hoger is dan 2-4 cm (afhankelijk van de wielmaat), moet de rollator worden opgetilt om het obstakel te kunnen passeren.

Dankzij het unieke en gepatenteerde Trionic klimwiel overkomt u eenvoudig obstakels tot 15 cm hoogte, zoals trottoirbanden, stenen en wortels, zonder dat u de Veloped hoeft op te tillen.

Video »


Schuif de zitting naar voren. Profiteer van de rechte zit.

Veel gebruikers van de rollator lopen met een ineengedoken rug, dat natuurlijk zeer vervelend en ergonomisch nadelig is. Dit wordt vaak veroorzaakt doordat de stoel van conventionele rollators vaak te dicht bij de benen gepositioneerd is waardoor er niet genoeg ruimte is voor de benen tijdens het lopen. Daardoor moet de gebruiker ver achter de rollator lopen, en komt de ineengedoken positie vanzelf.

Wanneer de zitting naar voren is geschoven, dan zal de Veloped voldoende ruimte bieden om binnen het frame te lopen. Dit betekent dat u dichter bij de handgrepen loopt waardoor u automatisch meer rechtop loopt en een ergonomisch juiste lichaamshouding heeft.

De ergonomische handgrepen in u-vorm bieden verschillende greep-posities terwijl deze ook als rugsteun dient wanneer u zit. De handgreep kan in hoogte worden versteld om uw lichaamslengte te ondersteunen.

Ergonomische voordelen»

Schuif de zitting naar voren

Wielafmeting is belangrijk

12“ of 14“ grote wielen. Het draait om prestaties.

Een groter wiel presteert simpelweg beter dan een kleiner wiel. Dankzij de 12“/31 cm of 14“/36 cm grote wielen is het eenvoudiger obstakels of ruw terrein te overwinnen en zal uw comfort op oneven stukken grond, hoger zijn.

Waarom grote wielen? »

Inklapbaar frame voor smalle doorgangen

Inklapbaar frame. Eenvoudig opbergen.

Door de knop op het telescopisch frame in te drukken, kunt u de Veloped in twee stappen inklappen.

Wanneer u het half inklapt zal het nog steeds rollen wanneer u het duwt en kunt u zo eenvoudig door smalle doorgangen etc.

Leer hoe in te klappen »

Stevige remmen

Stevige remmen. Veiligheid voorop.

Dankzij het Trionic trommelremsysteem kunt u altijd vertrouwen op optimale remkracht, ongeacht of u in de zon, stromende regen of diepe sneeuw loopt. De remmen zijn volledig beschermd tegen vuil, water en sneeuw.

Optimale veiligheid»


5 Veloped-modellen. Verschillende stoelen, manden & tassen.

Trionic biedt u 5 Veloped modellen die zijn uitgerust met verschillende textiel kits voor verschillende activiteiten:

  • Veloped Sport — voor Fitness wandelen
  • Veloped Tour — Voor alledaagse activiteiten
  • Veloped Trek — Voor wandelen & reizen
  • Veloped Golf — de Golf Walker
  • Veloped Jacht — Voor het jagen

Klik op de onderstaande knoppen om de verschillende Veloped modellen en hun textiel kits te bekijken!

Veloped Sport » Veloped Tour » Veloped Trek » Veloped Golf » Veloped Jacht »

Trionic remniveau

Afneembare wielen

Afneembare wielen.
Eenvoudig te transporteren.

De Veloped heeft afneembare wielen die voorzien zijn van snelontkoppelingsassen met drukknoppen. Zo kunt u snel en eenvoudig de wielen ontkoppelen om zo het transportgewicht en de afmetingen te minimaliseren.

In de auto laden »

Afneembare wielen

Ergon GP1 handgrepen.
Ideaal voor uw handen.

De Ergon GP1 handgrepen bieden u een comfortabele greep. Ze zijn ergonomisch en verdelen het gewicht dat u er op plaatst, evenredig. De grepen zijn in hoek verstelbaar en komen in de maten S & L.

Prijswinnende grepen »

Trionic remniveau

Trionic remhendel. Niet langer plastic.

De volledig aluminium remhendel biedt een stevig gevoel van kwaliteit. Wanneer de handrem wordt aangetrokken dan zal de parkeertrigger beter te bedienen zijn, en biedt het drie verschillende standen.

Bewegings- & handrem »


Nieuwe 2017/2018 Veloped modellen

Voor 2017/2018 heeft Trionic gloednieuwe modellen van de Veloped ontwikkeld die extra unieke functies bieden. De nieuwe modellen zijn lichter en bieden nog betere prestaties.

Nieuw Veloped Frame

Nieuw Veloped frame.
Sterker, Geweldiger, Beter.

Voor 2017/2018 heeft Trionic een geheel nieuw Veloped frame ontwikkeld. Het frame is gelast van uniek hydro gevormd 6061 aluminium buizen die u jarenlang intens gebruik garanderen. 2-laags poedercoating en een geweldige stickerset zorgen voor een prachtig uiterlijk.

Al het productnieuws uit 2017/2018 »

Verbeter uw handgrepen

100% roestvrij staal.
Ware buitensportkwaliteit.

Trionic gebruikt al jaren schroeven, moeren, sluitringen, as-schachten en kleine onderdelen die gemaakt zijn van roestvrij staal.

De nieuwe 2017/2018 Veloped modellen hebben tevens wiel kogellagers en snelontkoppelingsassen die vervaardigd zijn uit RVS.

Al het productnieuws uit 2017/2018 »

Trionic X-Country banden

Trionic X-country banden.
Lichtere, zachter, sneller.

Verstevigde zijkant van de band, bescherming tegen lekke banden, reflecterende logo‘s en een frame dat gemaakt is van hoge-kwaliteit 60 TPI gaas dat soepel en zeer sterk is. De nieuwe Trionic X-Country banden op de Veloped bieden u een lager gewicht, een hoger comfortniveau en een betere grip.

Al het productnieuws uit 2017/2018 »


Optimimize uw Veloped

Iedereen is uniek en we hebben allemaal verschillende voorkeuren en eisen. Wanneer u bestelt dan kunt u kiezen uit verschillende banden, binnenbanden en grepen om zo uw Veloped Trek af te stemmen op uw behoeften.

Verbeter uw handgrepen

Greep opties.
Laat ze passen als een handschoen.

Pas uw cockpit aan met verschillende greep-opties. De Ergon grepen zijn verkrijgbaar in twee materialen; rubber en Biokurk, en in twee maten; S (6.5-8.5) en L (8.5-12.0).

Greep opties »

Upgrade de banden

Bandopties.
Optimaliseer uw rit.

U kunt kiezen uit drie verschillende banden voor verschillende soorten ondergrond, afhankelijk van waar u de Veloped zult gebruiken.

Bandenopties »

Upgrade de banden

Binnenbandopties.
Luchtvering.

Luchtgevulde binnenbanden bieden een eenvoudige maar effectieve manier van vering. U kunt kiezen tussen uit twee verschillende binnenbanden van fabrikanten CST en Schwalbe.

Binnenbandopties »

Wij gebruiken cookies om onze service te kunnen verlenen. Door onze service te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Kundservice