Wij gebruiken cookies om onze service te kunnen verlenen. Door onze service te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookiess.
We believe we have an online store closer to you. Would you instead like to visit: us Trionic USA
'

Veloped - de enige wandelhulp ter wereld die geschikt is voor off-road

Verschillende functies maken de Veloped echt uniek en het is inderdaad de enige echte wandelhulp/rollator ter wereld die off-road kan.

Wanneer u over oneven of ruw terrein loopt zal de Veloped elke andere rollator verslaan.

Veloped‘n gepatenteerde klimwiel, z‘n 3-wiel ontwerp en comfortabele luchtbanden werken samen voor een geheel nieuwe wandel-ervaring. Het klimt met gemak over wortels, stoepranden en andere obstakels en doet keien, grind, gras, sneeuw en off-road paden veranderen in puur plezier in plaats van een hobbelige en onaangename ervaring.

Conventionele 4-wiel rollators zijn niet geschikt voor off-road.

Bij Trionic zijn we echt geïrriteerd omdat veel rollator fabrikanten hun rollators als off-road geschikt adverteren. Deze marketing heeft niets te maken met de werkelijkheid. Enigszins grotere wielen en/of iets zachtere banden zijn simpelweg niet genoeg om van een rollator een off-road voertuig te maken.

Om de bovenstaande verklaring te bevestigen: Bekijk eens de moderne off-road baby joggers. Het zijn allemaal, zonder uitzondering, 3-wielers. Alleen een 3-wiel ontwerp met 3 steunpunten biedt permanent contact met de grond en goede off-road prestaties.