Wij gebruiken cookies om onze service te kunnen verlenen. Door onze service te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookiess.
We believe we have an online store closer to you. Would you instead like to visit: us Trionic USA

Verstelbare handgreep hoek

Dankzij de in hoek verstelbare Ergon handgrepen kunt u het ideale rustpunt voor uw hand vinden ter verlichting van uw polsen.

Dankzij de Ergon "vleugel" grip constructie, wordt de hand volledig ondersteund en de pols automatisch in een ergonomisch ideale positie geplaatst (linker foto hieronder). Responsieve afbeelding

Waarom krijg ik pijn in mijn handen?

De handen ondersteunen een groot deel van het gewicht van het bovenlichaam op de handgrepen van een rollator. Er is dus een constante en hoge druk op een klein deel, waardoor de zenuwen geïrriteerd raken.

Tot overmaat van ramp, buigen veel rollatorgebruikers teveel hun polsen. Het gevolg is verlies van gevoel, tintelingen, gevoelloosheid of abnormale sensaties in de pink en de ringvinger. In extreme gevallen is zelfs de grijpfunctie van alle vingers beperkt.

Trionic: Ergon GP1 grepen als standaard

Ergon GP1 - de originele ergonomische greep! De leider wereldwijd in functionaliteit, materiaal en vakmanschap. De GP-serie voorkomt gevoelloze vingers, pijnlijke handen en onderarmen.

De uniek gevormde greep is gemaakt van 100% Duits, TÜV-gecertificeerd rubbercompounds van de zuiverste kwaliteit – voorzien van geïnfundeerd medische-kwaliteit witte minerale olie voor de verbeterde flexibiliteit en duurzaamheid.

Dankzij een gesmede aluminium klem kan de hoek van de greep worden aangepast naar een perfecte pasvorm. Het kan gemakkelijk door middel van een enkele schroef worden aangepast en de klem elimineert torsie wanneer het eenmaal is geïnstalleerd.

Opties

Trionic biedt twee versies van de Ergon handvatten, GP1 gemaakt van rubber en GP1 BioKurk. Deze twee handgrepen zijn beide beschikbaar in twee maten; S en L.

Het kiezen van de juiste Greep-maat

Omdat de handafmeting verschilt van persoon tot persoon, biedt Trionic de Ergon GP1 grepen in twee maten- Klein voor de handschoenmaten 6,5-8,5, en groot voor de handschoenmaten 8,5-12,0. Het verschil zit ‘m in de diameter van de greep. De reden hiervoor is dat een grotere hand beter in staat is een grotere greep met minder stress en inspanning vast te pakken. Een kleinere hand dient een kleinere greep te hebben zodat de hand er omheen kan sluiten. Natuurlijk komt de greepafmeting ook neer op persoonlijke voorkeur.

Responsieve afbeelding

Greepmaat S: 6,5-8,5

Greepmaat L: 8,5-12,0

Ergon GP1 Awards

Ergon – Duitse innovatie

Ergon - een synoniem voor ijver, karakter, enthousiasme, precisie, passie en betrouwbaarheid.
Ergon heeft een sterk Duitse netwerk van professionals die gespecialiseerd zijn in productmateriaal, onderzoek, productie en testen.

Bekroond ontwerp

Ergon heeft met hun GP1 grepen meerdere ontwerpprijzen gewonnen en vele erkenningen voor hun eersteklas ergonomie ontvangen.