We believe we have an online store closer to you. Would you instead like to visit: us Trionic USA
'

Wielafmeting is belangrijk

De prestaties van een rollator of walker is sterk afhankelijk van de grootte van de wielen. Hoe groter het wiel, hoe makkelijker het is om hindernissen en ongelijke grond te nemen. Het comfortniveau neemt ook toe met de wielmaat. Een groter wiel presteert simpelweg beter dan een kleiner wiel.

De capaciteit van een wiel

De maximale hoogte van een obstakel dat een wiel aan kan wanneer het wordt geduwd, komt overeen met 15% van de buitendiameter van het wiel Coventional rollator hebben meestal alleen 8"/ 20 cm kleine wielen die alleen 3 cm hoge obstakels aan kunnen (vereist aanzienlijke kracht). In het overzicht aan de rechterzijde kunt u de maximale obstakelhoogte zien die wielen van 8“, 12“ en 14“ aan kunnen wanneer ze worden geduwd.

12"& 14" grote wielen als standaard

Alle Velopeds hebben standaard 12"/ 31 cm en 14" / 36 cm grote voor- en achter wielen.  In vergelijking met conventionele rollators met kleine wielen kan de Veloped, dankzij hun grotere wielen, stoepranden, keien, stenen en houten paden zowel eenvoudiger als comfortabeler aan.

Wij gebruiken cookies om onze service te kunnen verlenen. Door onze service te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Kundservice