We believe we have an online store closer to you. Would you instead like to visit: us Trionic USA
'

Rollator + massieve banden = Bottenkraker

Conventionele rollators hebben keiharde massieve banden die niets geen comfort bieden wanneer u wandelt over keien, grind of ongelijke grond. Veel rollatorgebruikers worden gedwongen om het zichzelf moeilijk te maken door naar de supermarkt te gaan, en het gebruik van een rollator veroorzaakt vaak hevige pijn in de handen, de ellebogen en schouders.

Veloped+ luchtbanden = hoogste comfort

De Velopeds zijn allemaal uitgerust met lucht-gevulde banden. Luchtgevulde banden hebben verschillende voordelen; Ze bieden u een eenvoudige en voorspoedige rit en een onovertroffen comfort. Omdat ze, in tegenstelling tot massieve banden, geen vibraties veroorzaken, zult u minder overlast en pijn ondervinden.

Een geschikte band voor ieder terrein

Trionic biedt u verschillende banden opties. U kunt de juisten banden voor uw Veloped kiezen, op basis van uw wensen en de eisen voor het beoogd wandelgebied. U kunt kiezen tussen lucht-gevulde banden van hoge-kwaliteit fabrikanten Trionic, Schwalbe en Continental,

Wij gebruiken cookies om onze service te kunnen verlenen. Door onze service te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Kundservice