We believe we have an online store closer to you. Would you instead like to visit: us Trionic USA
'

Waarom die verkampte houding?

Veel gebruikers van de rollator lopen met een ineengedoken rug, dat natuurlijk zeer vervelend en ergonomisch nadelig is. Dit wordt vaak veroorzaakt doordat de stoel van conventionele rollators vaak te dicht bij de benen gepositioneerd is waardoor er niet genoeg ruimte is voor de benen tijdens het lopen. Daardoor moet de gebruiker ver achter de rollator lopen, en komt de ineengedoken positie vanzelf.

Rechtop houding

De zetel van de Veloped kan naar voren worden geschoven. Dat biedt voldoende loopruimte binnen het frame. Dit betekent dat u dichter bij de handgrepen loopt waardoor u automatisch meer rechtop loopt en een ergonomisch juiste lichaamshouding heeft.

Het is ook essentieel dat u de grepen op de juiste hoogte heeft. Natuurlijk zijn de grepen van de Veloped in hoogte verstelbaar. Stel de grepen, wanneer u rechtop staat, met uw schoenen aan en met uw armen ontspannen langs het lichaam (licht gebogen elleboog), op pols hoogte in. Met de handgrepen op polshoogte wandelt u dichter bij de handvatten, wat resulteert in een meer rechte lichaamshouding en een meer verticale gewichtsverdeling.

Ergonomische greep

De Veloped grepen in U-vorm bieden meerdere greepposities. Tijdens langere wandelingen kunt u uw handpositie veranderen om uw gewrichten te verlichten en om een statische houding te voorkomen. Het stuur met de grepen kan op elke gewenste hoogte worden ingesteld. U hoeft niet uit instellingen te kiezen Wanneer u zit fungeert het stuur met de grepen als een rugleuning.

Wij gebruiken cookies om onze service te kunnen verlenen. Door onze service te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Kundservice