We believe we have an online store closer to you. Would you instead like to visit: us Trionic USA
De ware machine voor elk terrein.

Veloped Trek textiel Kit

De Veloped Trek heeft een zetel, mand, rugzak en zeteltas die in twee kleuren verkrijgbaar zijn; groen/zwart/oranje en navy/zwart/geel.

Trek Stoelhoes – 25 cm diepte

Seathoes die volledige bewegingsruimte voor het been biedt tijdens het wandelen. Zitdiepte: 25 cm. Gemaakt van waterafstotend en duurzaam 600D polyester. Groen/zwart/oranje en navy/zwart/geel.

Trek mand met ritszak

Overeenkomende mand met ritszak, perfect voor wat extra kleding wanneer u naar buiten gaat. De mand heeft een kleine regenhoes die geïntegreerd is in de zakken met ritssluiting. Gemaakt van waterafstotend en duurzaam 600D polyester. Groen/zwart/oranje en navy/zwart/geel.

Trek rugzak / mandtas

20 liter rugzak dat mooi in de mand van de Trek past. De gevoerde schouderbanden en taille gordel kunnen worden weggewerkt in een zak aan de achterkant. De tas heeft een zak met rits aan de buitenkant en twee gaaszakjes voor waterflessen aan de zijkanten. Uw MP3-speler en hoofdtelefoons passen in het bovenste ritszakje met hoes. Gemaakt van waterafstotend en duurzaam 600D polyester. Groen/zwart/oranje en navy/zwart/geel.

Trek stoel- / schoudertas

10-liter tas die met drukknoppen aan de stoel van de Trek wordt vastgemaakt. Het heeft een gevoerde schouderriem en kan eenvoudig worden gebruikt als schoudertas. Het hoofdvak kan worden onderverdeeld in 3 afzonderlijke onderdelen om uw camera, kostbaarheden en een fles water of een thermosfles op te slaan. De buitenste ritszak en twee gaaszakjes maken het mogelijk om snel bij kleine spullen te komen Gemaakt van waterafstotend en duurzaam 600D polyester. Groen/zwart/oranje en navy/zwart/geel.

Wij gebruiken cookies om onze service te kunnen verlenen. Door onze service te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Kundservice