We believe we have an online store closer to you. Would you instead like to visit: us Trionic USA

Walker Rollator — Eigenschappen & Functies

Wielafmeting is belangrijk

Luchtgevulde *. Veraangenaam uw rit.

Conventionele rollators hebben keiharde massieve banden die niets geen comfort bieden wanneer u wandelt over keien, grind of ongelijke grond. Het gebruik van een conventionele rollator veroorzaakt vaak ernstige pijn in de handen, de ellebogen en schouders.

De Walker 12er en de Walker 14er zijn voorzien van luchtgevulde banden die een beter en onverslaanbaar comfort bieden. Omdat ze, in tegenstelling tot massieve banden, geen vibraties veroorzaken, zult u minder overlast en pijn ondervinden.

* De Walker 9er heeft "Superzacht" PU-banden.

Luchtgevulde banden.»

Inklapbaar frame voor smalle doorgangen

Syncro besturing. Geen klapperende wielen.

Klapperende en scheve zwenkwielen worden vaak door rollator gebruikers als probleempunt genoemd. Bij het lopen met een 4-wiellige rollator over ongelijke grond zal een van de zwenkwielen vroeg of laat het contact met de grond verliezen, gaan klapperen en contact met de grond maken terwijl het scheef staat. De rollator maakt daardoor vaak een abrupte stop en er bestaat een grote kans dat de gebruiker struikelt of zelfs omvalt.

De Trionic Walker 12er is voorzien van een gesynchroniseerde sturing die het probleem van klapperende wielen en scheve draai-wielen oplost (in afwachting van patent) .

Video »

Wielafmeting is belangrijk

Grotere wielen. Het draait om prestaties.

De prestaties van een rollator of walker is sterk afhankelijk van de grootte van de wielen. Hoe groter het wiel, hoe makkelijker het is om hindernissen en ongelijke grond te nemen. Het comfortniveau neemt ook toe met de wielmaat. Een groter wiel presteert simpelweg beter dan een kleiner wiel.

De Walker heeft 9"/ 23 cm, 12" / 31 cm en 14 "/ 36 cm grote voor- en achterwielen als standaard.

Dankzij hun grotere wielen kunnen de Walkers stoepranden, keien, grind en ongelijke grond met meer gemak én een hoger comfort aan in vergelijking tot conventionele rollators met 8"/ 20 cm kleine wielen.

Waarom grote wielen? »


Op meerdere wijze verstelbaar. Uitstekende ergonomie.

Om u de best mogelijke ergonomie te bieden kunnen de grepen in hoogte versteld worden, en ze kunnen ook naar buiten of naar binnen worden gedraaid. Daarnaast kunnen de hoeken van de grepen worden aangepast, zodat u uw optimale handpositie kunt vinden.

In vergelijking met andere rollators, is de zitting verder naar voren gepositioneerd waardoor u meer beenruimte heeft tijdens het lopen. Omdat u dan dichter bij de rollator loopt, krijgt u automatisch een betere en rechtere houding.

Andere ergonomische voordelen»

Schuif de zitting naar voren

Afneembare wielen

Snel inklappen.
Eenvoudig opbergen.

Door de zittingshandles naar boven te trekken vouwt u de Walker snel en eenvoudig op.

Eenmaal ingeklapt staat de Walker uit zichzelf rechtop en is het, dankzij het X-inklapmechanisme, zeer compact.

Leer hoe in te klappen »

Stevige remmen

Stevige remmen. Veiligheid voorop.

Dankzij het Trionic trommelremsysteem kunt u altijd vertrouwen op optimale remkracht, ongeacht of u in de zon, stromende regen of diepe sneeuw loopt. De remmen zijn volledig beschermd tegen vuil, water en sneeuw.

Optimale veiligheid»

Trionic remniveau

Trionic remhendel. Niet langer plastic.

De volledig aluminium remhendel biedt een stevig gevoel van kwaliteit. Wanneer de handrem wordt aangetrokken dan zal de parkeertrigger beter te bedienen zijn, en biedt het drie verschillende standen.

Bewegings- & handrem »


Stoel & mand. Waterafstotend en duurzaam.

De stoel en de mand zijn beide gemaakt van duurzaam en waterafstotend 600D polyester stof.

Vergeleken met andere rollators is de zitting verder naar voren geplaatst, zodat u meer beenruimte heeft tijdens het lopen.

De mand heeft een zakje met rits voor uw kostbaarheden, en een 360° reflector band die goede zichtbaarheid garandeert tijdens het lopen in het donker.

Meer over het textiel »

Trionic remniveau

Afneembare wielen

Afneembare wielen.
Eenvoudig te transporteren.

De Walker heeft afneembare wielen met snelontkoppelingspennen/hendels.

U kunt de wielen snel en eenvoudig loskoppelen om het transportgewicht en afmetingen te minimaliseren.

Video »

Afneembare wielen

Ergon GP1 handgrepen.
Ideaal voor uw handen.

De Ergon GP1 handgrepen bieden u een comfortabele greep. Ze zijn ergonomisch en verdelen het gewicht dat u er op plaatst, evenredig.

De grepen zijn in hoek verstelbaar en komen in de maten S & L.

Prijswinnende grepen »

Geniet van de buitenlucht

Soepel rijden.
Gemakkelijk voor uw gewrichten.

Dankzij de syncro stuurinrichting, de luchtgevulde banden* en de grotere wielen biedt de Walker u een bijzonder soepele rit en heeft u geen onnodige pijn en ongemak in uw handen, ellebogen of schouders. *Walker 12er/14er.

Meer informatie »


Nieuwe 2017 modellen van de Walker 12er & 14er

Voor 2017 heeft Trionic een nieuw model Walker 12er ontwikkeld en de Walker 14er voorzien van vele unieke eigenschappen. De nieuwe Walker 12er is 0,5 kg lichter en de Walker 14er is 0,8 kg lichter.

Verbeter uw handgrepen

Trionic Flex
Verbeterde prestaties.

Een conventionele 4 wielsrollator raakt in de problemen op ongelijke grond wanneer een van de vier wielen het contact met het oppervlak verliest. De nieuwe Trionic Flex functie geeft de Walker 12er & 14er een beetje extra draai-flexibiliteit zodat het op alle 4 wielen blijft staan.

Al het productnieuws uit 2017 »

Verbeter uw handgrepen

100% roestvrij staal.
Ware buitensportkwaliteit.

Trionic gebruikt al jaren schroeven, moeren, sluitringen, as-schachten en kleine onderdelen die gemaakt zijn van roestvrij staal. Voor 2017 zijn de Walker 12er en de Walker 14er voorzien van roestvrijstale wielllagers en snelontkoppelingsassen.

Al het productnieuws uit 2017 »

Verbeter uw handgrepen

Trionic Primera banden.
Lichtere, zachter, sneller.

Verstevigde zijkant van de band, bescherming tegen lekke banden, reflecterende logo‘s en een frame dat gemaakt is van hoge-kwaliteit 60 TPI gaas dat soepel en zeer sterk is. Dankzij hun nieuwe Trionic Primera banden bieden de Walker 12er en Walker 14er u een lager gewicht, beter comfort en een comfortabelere rit.

Al het productnieuws uit 2017 »


Optimaliseer uw Walker

Iedereen is uniek en we hebben allemaal verschillende voorkeuren en eisen. Wanneer u bestelt dan kunt u kiezen uit verschillende banden, binnenbanden en grepen om zo uw Veloped af te stemmen op uw behoeften. *Walker 12er/14er.

Verbeter uw handgrepen

Greep-opties.
Laat ze passen als een handschoen.

Pas uw cockpit aan met verschillende greep-opties. De Ergon grepen zijn verkrijgbaar in twee materialen; rubber en Biokurk, en in twee maten; S (6.5-8.5) en L (8.5-12.0).

Greep opties »

Upgrade de banden

Bandenopties 12“/14“.
Optimaliseer uw rit.

U kunt kiezen uit verschillende banden voor verschillende soorten ondergrond en terrein, afhankelijk van waar u de Walker 12er/14er zult gebruiken.

Bandenopties »

Upgrade de banden

Binnenbandopties 12“/14“.
Luchtvering.

Luchtgevulde binnenbanden bieden een eenvoudige maar effectieve manier van vering. U kunt kiezen tussen uit twee verschillende binnenbanden van fabrikanten CST en Schwalbe.

Binnenbandopties »

Wij gebruiken cookies om onze service te kunnen verlenen. Door onze service te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Kundservice